Αρχική > Πληροφορίες > Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Το tzimani.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων.

Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της tzimani.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο:

Ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία.

Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της tzimani.gr, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  tzimani.gr με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών.

Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών.

Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.


Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, το tzimani.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit.

 

Κρυπτογράφηση:

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της tzimani.gr, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 256-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα  tzimani.gr, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα του tzimani.gr κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 256 bits.

Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 256 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα του tzimani.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται.

Τα συστήματα του tzimani.gr, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.


Ασφάλεια VivaWallet.

 

PCI Compliance
Με το στάτους συμμόρφωσης PCI DSS Level 1, τηρούμε τα πρότυπα ασφάλειας πληρωμών και βοηθάμε στην προστασία των δεδομένων των πελατών. Ως πλήρης συμβατός πάροχος υπηρεσιών PCI DSS επιπέδου 1 και κύριο μέλος και εξουσιοδοτημένος εκκαθαριστής Visa και MasterCard, η Viva Wallet συμμορφώνεται με τους κανονισμούς λειτουργίας των σχημάτων καρτών. Επίσης υπόκεινται σε ετήσιους ελέγχους από αξιολογητή ασφαλείας PCI Qualified Security, Visa, MasterCard και τις τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται.

Tokenization

Το Tokenization είναι μια σημαντική τεχνολογική υπηρεσία που διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι δέχονται πληρωμές και χρησιμοποιούν δεδομένα πληρωμής Το tokenization είναι η διαδικασία αντικατάστασης ευαίσθητων δεδομένων με μη ευαίσθητα δεδομένα. Στον τομέα των πληρωμών, χρησιμοποιείται για να προστατεύσει το PAN της κάρτας αντικαθιστώντας το με μια μοναδική σειρά αριθμών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Dynamic CVV Technology

Το Dynamic CVV έχει γίνει ένα βασικό όπλο κατά των κακόβουλων συναλλαγών Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα σταθερό τριών ή τεσσάρων ψηφίων κωδικό στο πίσω μέρος της κάρτας, το Dynamic CVV technology δημιουργεί έναν καινούργιο κωδικό περιοδικά. Όταν ένας πελάτης είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια συναλλαγή, θα λάβει ένα SMS ή ένα email με ένα μοναδικό CVV . Ο μοναδικός κωδικός λήγει έπειτα από την ολοκλήρωση της αγοράς ή μέσα στις επόμενες ώρες. Αλγόριθμος καταπολέμησης της απάτης βασισμένος στο AI Ένα ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης κινδύνου με τεχνολογία AI που ενσωματώνεται απευθείας στην πλατφόρμα πληρωμών μας Η τεχνολογία ανίχνευσης απάτης με τεχνολογία AI, ενημερώνεται από κάθε συναλλαγή σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να προβλέψει κακόβουλες επιθέσεις πριν ακόμη συμβούν, με αποτέλεσμα τη μείωση της απάτης κατά 70%, ενώ αυξάνονται τα ποσοστά μετατροπής κατά 35%. Τα αποτελέσματα ανίχνευσης είναι εντελώς διάφανα, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε ακριβώς γιατί μια συναλλαγή μπλοκαρίστηκε ή έγινε αποδεκτή.

Βιομετρική ασφάλεια

Η ενσωμάτωση της βιομετρίας στη λύση πληρωμών μας, προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας Οι τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου της Microsoft παρέχουν μια ισχυρή και αξιόπιστη υπηρεσία επαλήθευσης προσώπων. Προσθέτοντας αυτό το έξτρα επίπεδο ασφάλειας, διασφαλίζουμε ότι οι πληρωμές εκτελούνται από τα αναμενόμενα άτομα, ελαχιστοποιώντας την απάτη στις συναλλαγές Card-Not-Present. Το EMV είναι εδώ Το EMV φέρνει έναν κόσμο ευκαιριών στους Αμερικανούς εμπόρους Οι έμποροι λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίγνωση του EMV και της σχετικής μετατόπισης ευθύνης. Με την πολύχρονη εμπειρογνωμοσύνη μας στο EMV, βοηθούμε πελάτες εδώ και χρόνια στην Ευρώπη, με τη δημιουργία υποδομών EMV και την επεξεργασία συναλλαγών.